dissabte, 1 de febrer del 2014

INFORMACIÓ A INTERNET



Continuant amb el meu diari de l’assignatura, aquesta setmana hem treballat la navegació a internet, utilitzant principalment un llistat facilitat d’adreces de diferents camps. La meua especialitat és la Tecnologia, aleshores he estat més centrat en webs relacionades amb camps científics-tecnològics. 

Especial importància dins la meua recerca de webs ha estat la pàgina: Blogs Educació on he trobat molts enllaços interessants. 

Per remarcar els que m’han paregut més interessants pose a continuació les imatges de la pàgina principal amb l'enllaç corresponent:
 Recursos Web
Es tracta d’un blog de recursos web, en general adaptats per a primària però també molt interessants. Cal emprar una mica de temps i aprofundir una mica perquè hi ha molts recursos i enllaços a altres blogs de la mateixa autora amb més informació.
 Racó de recursos
Pàgina web amb molts enllaços agrupats per àrees. Totalment recomanable perquè trobareu una quantitat impressionant d’enllaços de totes les matèries i, a més a més, pots veure molts recursos de diferents llengües, especialment l’anglés.
Recursos Tutoria
Personalment, aquesta pàgina ha tingut especial significació perquè moltes vegades oblidem que a més d’impartir una matèria específica, moltes vegades també som o serem tutors i quan arriba aquest moment agrairem molt disposar de recursos adaptats per temes, amb material visual per a treballar amb els alumnes.

Per a concloure, cal comentar que tenim al nostre abast gran quantitat d’informació a la xarxa però el que és més important és saber localitzar allò que et pot ser d’utilitat durant la teua tasca docent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada